2009. május 13., szerda

Vegre valami rossz is tortent

Gondolom mar mindenki nagyon utalt es a hocipoje ki volt vele, hogy tobb mint fel eve csak arrol irtam, hogy ilyen jo dolgom van, ide mentem, oda mentem, megyek New Yorkba dolgozni satobbi satobbi.. A gazdasagi valsag kozepette nagyon jol erzem magam, es nem tud semmi olyan tortenni, amire azt mondanam, hogy ezt most megszivtam. Egeszen idaig...

Na vegre tortent ilyen is. A sokat emlegetett Samantha szobatarsamnak koszonhetoen masfel hete kikapcsoltak a gazt a lakasban, igy nincs melegviz, nem lehet fozni, es futes sincs. Persze kit izgatna a futes majus kozepen, mi? Csak hat itt 20 foknal meg nem volt melegebb, ugyhogy nem artana estere egy kicsit feltekerni. A sztori roviden annyi, hogy Samantha berli a lakast, es mi neki fizetunk, csak hat nem fizetett be 1500 dollarnyi gazszamlat, es a gazmuvek kikapcsolta a gazt. Mikor megkerdeztuk Brett-tel hogy ezt megis hogy a banatba gondolja, mondta, hogy ez nem az o hibaja, mert ez volt az elso tele ebben a lakasban, es nem tudta mennyi lesz a szamla. Ja, hat a 8 altalanossal, ami neki van, nehez is egy ilyet felfogni! AAAAAAAAAHHHHHHH!!!!

Na mindegy, de ezen se aggodok annyit. Furodni lehet a konditeremben is, de igy heti jo sokszor kell lemenni. Meg egy motivacio, mert kurva szar 10 fokos vizben tusolni. Ketszer megcsinaltam, de tobbszor ilyet max 30 fokban nyaron! Leginkabb a fozes hianya zavar, mert azert szeretem megcsinalni a vacsimat, es idonkent jo meleg kajat enni. Igy most atszoktam a salatara, es a grillezesre. Kicsit maceras, de vhogy kibirom. Sam probalkozott azzal, hogy az segiteni az ugyintezesen, ha valamelyikunk atiratna egy-ket honapra a nevere a gazszamlat, es persze nem oroklodne rank a tartozas. Aha, biztos igy van, hogy ugyanarra a lakasra, siman nyitsz egy uj szamlat, es kapod a gazt. A majusi lakbert mar kifizettuk mikor ez megtortent, es mivel Sam-nek van egy masik lakasa is 2 sarokra, ott marhara nem zavarja a dolog. Leginkabb csak en szivok ezzel. Na ugye most mar sajnaltok egy kicsit? A legujabb igeret szerint a heten a nagybatyja ad neki kolcson, es akkor befizeti a csekkeket. Hat mar ideje volna, mert lassan kijar neki egy izmos seggberugas, es en is kezdem elveszteni a turelmemet.

A hetvegen volt a nagy szulinapi bulija Samnak, amire mar honapokkal ezelott elkezdett keszulni. Erre bezzeg volt penze? Facebook-on ki is ment vagy 150 meghivo, es boldog boldogtalant meghivott. Keszitett beerpong asztalt, vett 6-7 kilo hambi hust, 100-150 virslit, meg beallitott egy bazi nagy heliumos palackkal. Lett is belole vagy 70-80 heliumos lufi.:)


Ekkor meg minden szep is tiszta volt a nappaliban. Mar az is fura volt, hogy o lelepett 6 korul, hogy a berelt limozinnal furikaznak a varosban, es 11 korul jonnek. Mivel nem a mi bulink volt, Brettel elmentunk a kocsmaba, mert semmi kedvunk nem volt fogadni a hulye haverjait. Mire visszaertunk mar benn volt a hazban 30 ember, es a feka raszta DJ porgette a lemezeket. Gyultek az erdekesebbnel erdekesebb arcok, es allando harcban voltunk a mar 10-11 korul tokreszek jenkikkel, hogy takarodas van ki a szobainkbol. Sajna Miss Amerika nem volt itt, aki a szobamban akart volna ledolni pihenni, de helyette volt 100 kilos, baseball sapkas huszoneves sutyerak gyerek. Jobb hijan fogadast kotottunk, hogy mikor jonnek eloszor ki a zsaruk. En nyertem mert ejfelre tippeltem, es 11:55kor jott az elso fakabat. Addigra mar vagy 50en voltunk, es csak ugy jottek az emberek, mintha ingyen lett volna minden. De hala egnek, betoppant ket zsernyak, es mondta hogy vege a partynak. Sam kicsit kiakadt, mert hogy beszelt minden szomszeddal tobb hettel korabban, de az egyik megis beszolt a yardra.

Nagy felindulasaban el is ment zokogva 5 sraccal egy szomszedos varosba bulizni, es csapot-papot itthagyott. Jo fej mi? Nem sok valtozott, igy 20 perc utan megint jottek a zsaruk, es akkor mar feljottek az emeletre is, es vegre elovettek a Maglite-ot, es egy enyheny homalyos tekintetu sracot gyozkodtek vele, hogy el kene huzni haza, me' baj lesz.

Lenyeg a lenyeg, fel kettore mindenki elhuzott, es csak par reszeg maradt itt, akik bevetettek magukat Sam szobajaban.

Vegeredmeny: maradt egy valag hot-dog, hamburger, es tobb tucat heliumos lufi. Utobbi jo volt arra, hogy a masnapi skype-olas kozben szorakoztassam magamat es Miki eger hangon tarsalogjak:)

Ezen izgalmakon kivul egyre jobban belejovok a kickball-ba, es a heten mar csak Mr. Homerun-nak hivtak. 4 rugasbol 2 homerun, es egy sima futas. Azon kivul, hogy egy jo nagyon belebikazok a labdaba, csak futnom kell. Meloval rendesen ellatnak, sot mar lassan masfel ember munkajat csinalom nekik. Vege a jo idoknek mikor tudtam egy-masfel orat netezni.

Nem tudom irtam-e, de egy honapja sikerult betorni a laptopom kijelzojet. A Bestbuy szivesen kicserelte volna 800 dolcsiert, es 3-4 hetre otthagyhattam volna a gepet. Inkabb ebay, es vettem 220 dolcsiert egy zsir uj kijelzot, es magamnak kicsereltem. Kicsit izgultam, de par karcolason kivulon nem okoztam semmi bajt. Ket ora alatt megvolt a mutet, es azota ujra rendesen mukszik a gep. Ilyen volt szetszedve:



Remelem ez volt az elso es utolso ilyen panaszkodos post.:)

5 megjegyzés:

András írta...

Egy kicsit azért tudtam röhögni a helyzeteden:D Miután tegnap betonoztuk a teraszod.

Áki írta...

Csak aztan nehogy ugy legyen vizszintes mintha a Misiek csinaltak volna:)Csinaltok medencet is mire hazerek?? Az nagyon kene...

Unknown írta...

Hát, ennél rosszabb ne is történjen! :))

Unknown írta...

Jakuzat is kapsz, nem csak medencet! :)

akos írta...

Makikam,
Azert itt lenne mar az ideje a kovetkezo bejegyzesnek!!!