Fozese eleg egyszeru. 5 centi vizet forralsz a fazekban, kicsit megsozod, aztan mikor fo beledobod a rakot, es fedo alatt a gozben 12-13 perc alatt megfo. A batrabbak le szoktak venni a rak ollojarol a gumiszalagot, de azert en annyira nem voltam meresz... vettem hozza raktoro, es hust kipiszkalo szerszamokat is, merthat az ugy illik, es nem a svajcibicskammal szettrancsirozni!
Finom volt, de azert nincs benne sok hus, igy idonkent azert fogok csirket is enni, mert ezzel nem lakok jol!
Igy keszult a lobster:
Biztos lehet profibban is csinalni :)
5 megjegyzés:
Hát ez KURVAJÓ!!!!!!+
Én ezt a szörnyet meg sem mertem volna fogni, nemhogy megenni... Apropó evés! Azt látjuk, hogy megfőzted, de meg is etted ? Bizonyítékot kérek arról, hogy ezt a LÉNYT megeszed :)
na mi van, nem történik semmi? mikor jön az új bejegyzés??
What no butter? Lobster is one my favorites. It looks like you are doing well, but please let me know if I can help with anything. From your cousin in Ohio. Do you have my contact information?
Andy,
Yes, I have your email address. I'd like you visit you guys one time but I don't know my schedule yet. I'll write to you soon!
Thanks for visiting my blog.
Megjegyzés küldése