2008. október 17., péntek

Eltelt ujabb ket nap, ugyhogy ideje informacioval ellatnom benneteket. Eloszor a felvetett kerdesekre reagalok: Egy Budapest Indianapolis repjegy kb 250 ezer forint. Buliba meg nem voltam, de holnap mar fogok menni. Akkor lesz a mostani csoportnak bucsubulija.

Mivel ez a szabadsag orszaga, ezert nagyon szigoruan veszik ha 21 even aluliak alkohol fogyasztanak. A legtobb koliban nem is szabad bevinni piat, mert laknak ott 21 even aluliak is. Pechemre en is egy ilyenben vagyok jelenleg.:(
Az utcan szinten tilos inni, es este a boltokban sem tudsz mar venni. Viszont azt kideritettem, hogy csutortokonkent az egyik kocsmaban 25 cent egy kancso sor (ma reggel volt a szintfelmero ezert sajna kihagytam a tegnap esti sorozest).

Jelenleg 3 kazah sraccal vagyok egy szobaban, es egesz jo fejek. Persze az ismerkedest egybol a Borat cimu filmmel kezdtem. Azt leszamitva, hogy az egyik srac tegnap reggel hetkor felkelt es ehgyomorra lenyomott ketszazotven fekvot, es en a lihegesere ebredtem nem volt meg problemam. A szoba ahol lakunk a 8-ikon van es a regi tarsalgo (lounge) lett atalakitva. Kb 40-45 negyzetmeteres igy kenyelmesen elferunk, de pont a lifttel szemben van, ezert kicsit zajos, es ejszaka is beszurodik a feny. Elvileg csak par hetig szoktak csak itt lakni az uj diakok, amig nincs uresedes a tobbi helyen. Remelem az en esetemben is igy lesz!

Holnap megyek Indianapolisba 3 japannal es egy magyar sraccal. Ott mar fogok kesziteni fenykepeket kesziteni, igy jonnek majd kepek is lassan.

Valaki intezkedjen mar, hogy menjen lejjebb a dollar arfolyama, mert igy nem tudok olcson vasarolni! Aki elintezi ezt nekem plusz ajandekra szamithat!

Csok mindenkinek, majd hetvegen ujra jelentkezem!

10 megjegyzés:

Anita írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Anita írta...

Hol a nap csaja???
:)

Áki írta...

A nap csaja nem mukodott rendesen, legalabbis en sosem lattam kepeket, ezert eltavolitottam. Visszarakom a kedvedert, hatha csak en nem latom, de legalabb nektek legyen jo!:)

akos írta...

a tv megint sárgas és kikapcsol...

Unknown írta...

Juhúú tudok ide írni :)

András írta...

Na Írok én is valami okosat ide, jah olyat nem tudok na mindegy. Hozzál majd nekem menőpulcsiegyetemífelírattalpírosszínben:D
Hehe András ez jó:)

Áki írta...

Akos!

A garancialevel vagy ott van az egyik fiokomban, vagy hazavittem. Utobbi eseten a Petit hivd fel, es mond meg neki, hogy a szobamban fogja megtalalni vagy a tv-n vgy az asztalon. Kb mostanaban kene visszavinni, mert le fog jarni a garancia. A tobbit emailben leirom, ha kell!

akos írta...

Jó lenne :)

akos írta...

Máki,
Vettél már amcsi mobilt? Ha igen, küldd el a számát, hogy tudjunk hívogatni!!!
A kazahok már megették az egyetem kabalállatát? Dísztóból az aranyhalakat?? Valami???

Áki írta...

Jaja vettem mobilt. A szama: 1-812-6065879.
A kazahok meg rendesen viselkednek, de en mar probalom oket amerikanizalni(vagy inkabb magyarizalni). Tegnap elmentunk sorozni, es mivel en ittam vagy 4-5 korso sort, ezert ok is igy tettek.:) Mar csak a disznohust kell veluk megetetni, a palinkat megkostoltatni es minden rendben lesz. We will be friends forever!

Vettem fotomasinat is, igy nemsokara lesznek fotok is!