2008. október 20., hétfő

Hetvege

Sziasztok!

Vegre sikerult fenykepezot vennem, igy mar kaptok kepeket is a sok szoveg melle.
A hetvege jol telt, mert elmentunk Indianapolisba egy berelt kocsival. A sofor egy japan srac volt, de idonkent olyan erzesem volt mintha egy kamikaze pilota vezetne. Mikor kerdeztem, hogy nem kellett volna megallni a pirosnal, csak ennyi volt a valasz: It`s America man, you can do it! Oke...

Maga a varos nem volt nagy szam: kozpontban nehany felhokarcolo, meg vadiuj epuletek onnan kijebb meg tokeletesen parhuzamos utcak kb 30 km-es korzetben. Gondoltam megnezem az Indy 500as versenypalyat, de a keritestol es a lelatoktol nem lattam semmit sem, de fenykepet azert keszitettem. :)

A hazauton megalltunk egy sushi barban, ami all you can eat-es rendszeru volt. Hat hogy is mondjam, sikerult egy kisebb obol halallomanyat elpusztitani! Muszaj volt vegigennem a 60 fele tengeriherkentyut es egyszeruen isteniek voltak. Mar reg ettem 10 fele rakot es 15 fele kagylot. Persze ossze is futottam akkora emberekkel, akikhez kepest az Andriska (kisocsem) csak egy nyeletlen ketevesnek tunne. Oda biztos, hogy vissza fogok menni!

Aznap este meg volt egy hazibuli, ahol vagy 30 kulonbozo nemzetisegu ember gyult ossze, mert az elozo csoportnak akkor volt a bucsubulija. Legalabb 10 orszagban lehet majd olcson laknom, ha meglatogatom oket! Ott ittam eloszor amerikai sort, de nem nyugozott le. Olyan volt, mikor a kinizsiben asvanyvizet ittam egesz este...

Ma vegre kiderult, hogy milyen csoportba kerultunk. A masodik legjobba kerultem, ami azert jo, mert van egy kis kihivas benne (de persze mondtak, hogy atmehetek masikba is ha akarok). De meg van hatra ket szabad napom, igy a tanulast meg mellozhetem.

Meg mindig meglepodom, hogy mennyire maskent mukodik itt az egyetem. Pl. Viktor irta, hogy a Los Angeles-i egyetem konyvtar non-stop nyitva van, hat itt is es folyton rengetegen vannak benn. Vasarnap delutan 3kor meg 10 percet kellett varnom egy szabad gepre, pedig van vagy 300. Es akkora Apple monitorok vannak, mint egy normalis embernek a TV-je. A masik, hogy a diakigazolvanyt itt erdekes modon lehet hasznalni fizetesre, uszodabelepore, konyvtari dolgokra stb. De abbahagyom a jenkik dicsereset, mert a vegen azt hiszitek, hogy megkaptam az agymosast!

A vegere hagytam a kepeket.
1. Elso kepen a koli lathato.

2. Sikerult igazi amerikai egyetemistava valni a kapucnis pulcsival es a nyakbaakasztos kulcstartoval.

3. Kazah szobatarsak.

4. Az utolso pedig az agyacskam.


Jo ejt, majd jelentkezem!






3 megjegyzés:

András írta...

Hallod nem tudom hogy a nap csaját honnan szeded de nekem hangosan villog hogy bejegyzett támadó hely. Próbáld meg nem az "aldzsazíráról" leszedni. Egyébként jó post volt fejlődsz.

Unknown írta...

Tiszta kinizsi koli :)

Unknown írta...

Az órát úgy állítsd be, hogy a kinti időt mutassa...