2008. december 10., szerda

utolso het

Mar csak 6 napom van hatra indulasig, amit gondoltam, hogy bekesen eltoltok es nyugodtan intezhetem itt a dolgaimat. Ebben a ket napban vannak a vizsgak (toefl plusz ket masik), de mar ketton tulvagyok!

Erre ma delben hivott az Amicis (az osztondijalap menedzsere), hogy holnap el kene repulni allasinterjura. Kicsit hirtelen jott, de mar vartam ra, hogy a ceg visszaszoljon. Csutortokon irt mar egy levelet, hogy erdeklem oket, es csinaljunk egy telefonos interjut. A heten ezert interjukat csinaltunk Amicis-szal skype-on keresztul. Egesz jol mentek mar, mire ma delben kuldte az emailt, hogy sikerult beszelni a ceg fonokevel, es penteken menjunk el hozzajuk. A ceg Portland-ben van Maine allamban, ami Bostontol van kb 150 km-re. Nem egeszen ezt a varost jeloltem be, de ezt dobta a gep...
A munkarol annyit tudok, hogy penzugyi-, es adotanacsadas lenne. Kis cegrol van szo, de iden egy lengyel lany volt ott, ugyhogy a helyere keresnek valakit. Ma este igy elkezdtem atnezni az MVP-bol tanult mutatoszamokat es az angol jelentesuket. Eddig ugy gondoltam, hogy semmi ertelme nincs megtanulni a ROE, ROIC es tarsaik angol jelenteset. Ezek szerint tevedtem!:)

Igazi biznisz ut lesz: holnap este 11re erek oda, es szombat reggel 7 orakor indul vissza a gep. A szallast meg a hiltonban foglaltak le. Rossz dolgom nincs, mert termeszetesen ezt is ok alljak, en csak megyek, ahova mondjak. Remelem a ceg is tetszeni fog, es az allas is meglesz!

Drukkoljatok, es majd szombaton jelentkezem!

1 megjegyzés:

akos írta...

Nagykirályság!!!!
Minibárt kifosztani!!!!!!!