2008. december 12., péntek

VAN MELOOOOOO!!!

Van allasom, de eleg kalandosra sikeredett az ut. Errol majd kesobb.

Oszinten szolva kicsit aggodtam es gondolkoztam, hogy tenyleg akarom-e ezt csinalni, de az interju tok jo volt, es ugy dontottem, hogy ez jo lesz nekem. Az igazgatoval beszelgettem, es tok jo fej volt. Kb 50-55 koruli pali, kedves, baratsagos es oszinte. A feladatom penzugyi elemzo es tanacsado lesz. Ahogy elmondta a csavo, kurva sokat lehet tanulni, es ertelmesen tudom eltolteni az idomet. Majd meglatjuk! Meggyozo volt, igy ide fogok jonni.
Egyenlore 6 honapra irunk szerzodest, aztan ha van kedvem mehetek mashova is dolgozni. Talan belekostolok a szamvitelbe is!
Kezdeni januar elejen kell, ugyhogy kb 2-3 hetet leszek otthon, amit intenziven kell megelnem. Remelem segitsegemre lesztek, es nem fogok unatkozni!


Na es akkor a kalandos utazas. Detroitig nem volt semmi gond. Rendben odaertem este 8ra, amikor is kozoltek, hogy toroltek a portlandi gepet, es csak holnap delutan megy a kovetkezo. volt meg egy lehetoseg, hogy atcsekkolok a bostoni gepre, es reggel busszal atmegyek Portlandbe. Ezt valasztottam, de mondtak, hogy a borondom nem fog velem jonni. Baromi jo, vegulis allasinterjura megyek, es farmerban meg pulcsiban voltam, es a laptopon kivul nem volt nalam semmi.:) Persze nem hallgattam Anyura, aki megmondta, hogy mindig legyen egy valtas ruha a kezipoggyaszban. Hat, el kell ismernem, hogy igazad volt!!!

Ejfelre Bostonban voltam, es utkozben lefoglaltak a szallasomat, persze megint a Hiltonban (mashol mar nem is fogok lakni:)) ami a repter mellett van kozvetlenul. A busz reggel 7kor indult, igy kb 4-5 ora alvas utan buszra pattantam, es irany Portland. Az ido irto pocsek volt. Jegeso, onoseso es jo hideg szeles ido. Egy kicsit el is ment a kedvem a helytol, de aztan az interju megvaltoztatta a velemenyemet.

A csomagom meg mindig nincs itt, de reggel tudtam venni borotvat, fogkremet, meg par dolgot, igy kicsit rendbehoztam magam.

Most varom, hogy az Amicis felvegyen, es elvigyen vacsorazni meg sorozni! Es hogy nehogy elvezhessem is varost a gepem reggel 6kor indul vissza! Alvas majd Blooomingtonban, de attol tartok, hogy szombat este bucsubulit kell tartani.


Mar csak 4-5 nap es otthon vagyok! A vegere csak osszejott a munka, es remelem jol is fogom magam itt erezni!

Csok mindenkinek!

1 megjegyzés:

akos írta...

ez aztán a nagykirályság!!!!!
nem lehetne áttenni a kezdést februárra? különben nagyon intenzív lesz a 2-3 hét, amíg itthon leszel :))