2009. február 5., csütörtök

Homart vacsorara

Vegre megcsinaltam eletem elso homarvacsorajat. Melo utan gyors megallas a kikotoben, masfel fontos homar kivalasztasa. Kicsit meglepodtem, hogy nem valami vizes edenybe rakja bele az elado kislany, hanem csak egy fankos papirzacskoba. Szerencsere az olloi ossze voltak gumizva, de nem nagyon mozgott szerencsetlen rak.

Fozese eleg egyszeru. 5 centi vizet forralsz a fazekban, kicsit megsozod, aztan mikor fo beledobod a rakot, es fedo alatt a gozben 12-13 perc alatt megfo. A batrabbak le szoktak venni a rak ollojarol a gumiszalagot, de azert en annyira nem voltam meresz... vettem hozza raktoro, es hust kipiszkalo szerszamokat is, merthat az ugy illik, es nem a svajcibicskammal szettrancsirozni!

Finom volt, de azert nincs benne sok hus, igy idonkent azert fogok csirket is enni, mert ezzel nem lakok jol!

Igy keszult a lobster:

Biztos lehet profibban is csinalni :)




5 megjegyzés:

akos írta...

Hát ez KURVAJÓ!!!!!!+

Unknown írta...

Én ezt a szörnyet meg sem mertem volna fogni, nemhogy megenni... Apropó evés! Azt látjuk, hogy megfőzted, de meg is etted ? Bizonyítékot kérek arról, hogy ezt a LÉNYT megeszed :)

akos írta...

na mi van, nem történik semmi? mikor jön az új bejegyzés??

Andy írta...

What no butter? Lobster is one my favorites. It looks like you are doing well, but please let me know if I can help with anything. From your cousin in Ohio. Do you have my contact information?

Áki írta...

Andy,

Yes, I have your email address. I'd like you visit you guys one time but I don't know my schedule yet. I'll write to you soon!

Thanks for visiting my blog.