2009. október 11., vasárnap

Kinga, Szabi es Davidka Amerikaban

Hosszu ido utan ujra jelentkezem. Tul vagyok egy nagy latogatoi rohamon ami ropke 6 hetig tartott egyhuzamban. Kicsit lefarasztott, de jo volt mindenkit ujra latni. Nem fogom besuriteni az osszes latogatokat egy bejegyzesbe, igy mindenki csoport megkaphatja a sajat post-jat.

Azt hiszem Las Vegas volt az utolso beszamolo, ahol anyuekkal voltam, es nagyszeru kis kirandulas volt. A sorban kovetkezo csoport Kinga, Szabi, es a picinyke "kisfiuk" Davidka volt, aki mindenhova koveti oket.:) Nem igerkezett egy konnyu hetnek ismerve a bulizasi szokasainkat, es a korabbi evek kozgazos elmenyeit. Nem is csalodtam kedves Davidban, mert igazan odatette magat az esti programokon, es semmit sem valtozott...

Elso komolyabb program a US Open latogatasa volt meg az elso heten. Mar tobb hettel a meccs elott megvettuk a jegyeket, igy sajna nem tudtuk elore hogy kiket fogunk latni. Nem mintha sirnom kene, hogy csak Sharapova-t es Roddick-ot lattam, de azert egy Federer meccsnek jobban orultem volna. Gondolom ezert is a legenyhebb megjegyzes amit kapok az a "fene a jo dolgat ennek a gyereknek ott kinn"!:) Szabival egybol bevagodtunk (ropke ket oras csuszas utan) az Arthur Ashe stadionba, es ott neztuk vegig mind a ket meccset, mikozben Davidek koboroltak valahol a hatso palyaknal. Nagy elmeny volt egy tizenezres stadionban meccset nezni, es aterezni a Grand Slam hangulatat. Olyan szempontbol jo volt hogy Roddickot lattuk, hogy o amerikai, igy az egesz stadion neki szurkolt, es nem a szegeny francianak. Nem volt tul izgi egyik meccs sem, de azert eltartott vagy hajnal fel egyig, mire vege lett. A stadion korul olyan tomenytelen mennyisegu ajandek es szuvenir arus volt mit epp esszel nem lehetett felfogni, es persze eleg szep aron adnak minden bizbazt amire US Open volt rairva. Nagy elmeny volt, de egy masodik napot mar csak a David vallalt be.

US Open kepekben:








Termeszetesen elvittem Davidekat a jo kis szerdai Mad River-es buliba, ahol ket dolcsi a sor, es 4 a koktel. Rahangolasnak jo volt a hetvegere, es kaptak egy kis izelitot a NY-i ejszakabol, de a nagyja meg csak ezutan jott.

Pentek este a 230 Fifth Ave-ra vittem oket, amit mar korabban emlegettem a NY-i Corvintetokent. Kezdodott azzal, hogy Davidot nem igazan akartak beengedni, es a ketmeteres hegyomlas biztonsagi or nem hatodott meg a frissen vasarolt lacoste izompolojatol, amitol a Mammutban talan hanyatesnek. Par perc alkudozas utan kiboktek, hogy feljohet velunk, de akkor kotelezo fogyasztaskent egy uveg pezsgot kell rendelnie. Nem irom le mennyi volt, de kicsit tobb mint otthon egy BB edes.:) De a kilatasert, es a kulturalis szorakozasert, ugye megerte David? Kezdett beindulni a buli, es csatlakoztak a magyarok, jottek Hofiek meg Feriek is, igy egy kisebb kolonia mulatta az idot a Rooftop-on.
Persze a vegere jott a csattano es negy fele finoman raszoltak Davidra, hogy "Jo ejszakat uram, es inkabb menjen haza". Nem is ertettuk, hogy miert nem tetszett a kidoboknak, hogy raugrott szegeny kis gyerek a ketmeteres kitomott tigrisre, es az egy kicsit leterdelt (meselhetnem mashogy is, hogy mit probalt vele csinalni a kisgyerek, de inkabb maradok az irodalmi formanal). En csak azon lepodtem meg (titokban remenykedtem, hatha megtortenik), hogy nem kapott egy fulest erte. Hat nem sokat valtoztal, miota elmentem otthonrol!! Sajna arrol az esterol nem talalom a kepeket, de talan egyszer meg kozze teszem.

Masnap irany volt a Washington DC, hogy lassanak mast is a Kingaek, mint New Yorkot. Egy rovid ket napos kirandulas volt, es korbevittem oket a Washington-i nevezetessegeken. Este persze itt sem maradhatott ki a buli. Nem akarom az egesz bejegyzest Davidnak szentelni, de az volt az igazsag, hogy itt csak 5 percet kellett varni, amire eloszor akartak kidobni. Egy ovatlan korlaton atlendules piruett utan kirugta a kezembol a sort, ami nem igazan tetszett a securitysoknak. Persze itt is kidumaltuk, hogy kicsit buta, es orul, hogy kulfoldre johet igy azert izgaga ennyire. A buli az altalam mar korabban meglatogatott Adams Morgan negyedben volt, ahol egymas hegyen hatan allnak a kisebb bulihelyek. A hazauton megalltunk meg a kedves DC-s pizzasomnal, ahol jumbo szelet pizzat arulnak, es kb akkora mint a fel karom. Nincs is ennel jobb hajnalban bemakolva.:)

Masnap jott egy kis kultur program, majd vissza New Yorkba.

A sztárpárt itt is megtalaltak a fotosok.

Kinga&Szabi mulatozik
Az a nagydarab ejtette ki a kezebol a sort, nem en voltam kidobo bacsi!! Becsszora!

Pozolas a Lincoln szobornal




Jon Barack a Marine 1-nal.

Most nem toltom fel ujra a korabban mar bemutatott Washington-os kepeket, mert kb ugyanazokat tehetnem fel megint, de aki kivancsi ra, menjen vissza az aprilisi mappaba, es ott talalhat tobb fotot is a fovarosrol.

Sajnos gyorsan eltelt az egy het, amit kis barataim itt toltottek, es kellett visszamenniuk Londonba meg Budapestre. Nagyon jo volt ujra latni titeket, es bocsi hogy eddig kesett a beszamolo. Ha valami kimaradt volna a beszamolobol, akkor tessek reklamalni es utolag meg megszerkesztem!

Jon az ujabb latogatoi csoport beszamoloja!!


Nincsenek megjegyzések: