2009. november 7., szombat

Megint NBA: Knicks - Cavaliers az MSG paholyban

Pentek este jott a Cleveland jatszani a Knicks ellen, amire mar nagyon keszultunk Hofival. A terv az volt, hogy meccs elott odamegyunk a Madison Square Gardenhez, aztan probalunk jegyet venni okosba, olcsoert a nepperektol. Az elojelek nem voltak tul jok, mert hiaba nagyon szar iden a Knicks, de ha jon LeBron James (jol bejaratott 23as szammal) es Shaq, akkor azert megtelik az arena. Kora delutanra aztan extazisba kerultem, mikor Hofi csorgott, hogy van jegye a fonoketol paholyba ingye. Ez nem igaz!! Gyorsan letoltuk a par ora hatralevo melot, aztan irany a meccs.
Hat itt ultunk. Nem olyan szar, foleg hogy volt egy kis TV is, amin termeszetesen valogathattal szaz csatorna kozul. Nana, hogy a Knicks meccsre tekertuk, de csak hogy ciganykodhassunk meg jobban. :) Szuper hely volt, kenyelmes bor szek, es padloszonyeg, azt hiszem meg tudnam szokni.


Kozepen a nagy behemot az Shaq.

Igy nyomorog ket HAESF-es New Yorkban.
Mikor lemaradtunk az akciorol, nem volt para, mert volt visszajatszas...
Na hat ez eleg vagany dolog volt. Gondolom a csajok ezt jobban ertekelik, mint a fiuk. Egy faszira egyszer csak razoomolt a kamera, aki leterdelt, es megkerte a csaja kezet. Eleg kemeny volt, es tudna valaki ilyenkor nemet mondani?? Nem is mondott...
Meg a cipot is levettem, annyira otthonos volt a kis paholy:)
LeBron buntetozik
Termeszetesen a Cavs siman elverte a Knickset, bar a vegere felzarkoztak 9 pontra, igy a vege 100-91 lett a Clevelandnek. Ez a LeBron egy igazi allat, mindent mindenhonnan bedobott. Tok mindegy volt, hogy faultoltak-e, vagy 2 mp volt hatra a tamadasbol. Felugrott, azt beverte csont nelkul. Mint Jordan regen. Nagyon komoly ez a csavo.
A vegere kaptok par videot is. Hivatalos osszefoglalo itt.
Egy kis mix a meccs kozbeni videoimbol.

Egyszer mar emlitettem, hogy jatszom a Lloyds-os kosarcsapatban. Ma este jutottunk be a New York-i ceges liga dontojebe, es mar csak egy meccsre vagyunk a bajnoki cimtol. Hu, mar alig birok varni a jovo heti dontoig, es persze mar nagyon akarom megnyerni a fonyeremenyt is!

Mikor vege lett a meccsnek mentunk at a jol bejaratott Webster Hall-ba, ahol reggel 4ig unnepeltunk a Cavs gyozelmet. Nem volt rossz az sem, es a vegen levo show. Ahhoz kepest a Capella sztar Lady Dömper egy szegyenlos kislany(v. kisfiu).:)

1 megjegyzés:

akos írta...

jól jönne valami friss infó már!!