2009. január 14., szerda

Most kicsit osszeszedettebben

Az elozo post egy kicsit slendrian volt, ugyhogy most probalom helyrehozni a hibat. Szoval egyre jobban belemerulok a munkaba, es mivel meg busszal kell jarnom, ezert eleg sok idomet elveszi.

Kezdem a panaszkodos resszel: ket busszal kell bemenni a melohelyre, es a masodik 7:15kor vagy 8kor indul a varoskozpontbol. Sajna a 8assal 3/4 9re erek be, igy marad a hamarabbi. Osszesegeben kb 50 perc megtenni a 10 km-es utat. Hazafele idonkent sikerul valamelyik munkatarsat megkerni, hogy hozzon haza.

Az albiban jol erzem magam, mint lattatok eleg szep kornyeken van, es jofejek a lakotarsak is. 3an vannak, mindannyian amerikaiak. 1 lany van, es 3an vagyunk fiuk, de nagyon sokat egyikunk sincs itt. Hetvegen mar el is vittek sorozni magukkal, es talalkoztam meg nehany jenkivel. Meglepo volt, mert ugy erzem itt kedvesebbek az emberek, mint Indianaban voltak. Olyan mintha tenyleg erdekelne oket, hogy mit csinalsz, es honnan jottel.

A mostani hetvegen megyunk sielni a Sugarloaf nevu siterepre. Azt mondjak, hogy a kornyek legjobb hegye, es nagyon szep. Innnem kb 2-3 oranyira van, es penteken munka utan indulunk is. Olyan makom van, hogy az egyik kolleganonek van ott egy haza, es meghivott oda harmunkat. Ket fiatal kolleginat, meg engem.:) Ket nap sieles lesz, aztan vasarnap este vissza. Hetfon meg az elso munkaszuneti nap jon, meg jo hogy nem kellett sokat varnom ra!

Itt tegnap kezdodott el az American Idol (itteni Megasztar) ujabb evadja, es nana hogy a benakat vagjak be a musorba. Megnyugtatok mindenkit, hogy itt is ugyanannyi barom, tehetsegtelen van, mint az otthoniban szokott lenni. Eleg vicces volt, mikor tegnap neztuk a lakotarsakkal. A legjobb egy bombazo csaj volt, aki bikiniben jott be enekelni. Eleg jo hangja volt, tovabb is jutott, majd a vegen jol lesmarolta a musorvezetot...

Homart meg nem ettem, de lassan eljon az ideje. Jelenleg valami gebasz van a mosogatoval, es nem mernek (akarnak) hozzanyulni a lakotarsak, hanem inkabb megvarjak mig a tulaj kijon. Ennek kovetekezmenye, hogy mirelit kajat eszem, vagy szendvicset vacsorara. Mar kicsit uncsi, de kibirom vhogy. De egy jo lecsot, vagy marhaporkoltet azert osszeutnek!

Hallottam, hogy otthon micsoda fejlemenyek vannak: szmogriado, orosz-ukran gazvita, -15 es -20 fok ejjelente.

Ja, a tegnapi Portland Herald-ban volt egy magyar vonatkozasu foto. Az orosz-ukran gazvitahoz olyan kepet csatoltak, amin Miskolc kornyeken a ciganyok lovaskocsin mennek fat szedni az erdoben. Eleg jo orszagimazs, mi? Sajna nem tudtam belinkelni.:(

Megyek is vacsizni, mert kesz a gyorsfagyasztott currys csirke rizzsel...

Nincsenek megjegyzések: