2009. március 29., vasárnap

Képek Grand Canyon-ról és a túra többi részéről

Itt van nehany kep a sok szazbol, ami keszult. Nem volt konnyu osszevalogatni, mert rengeteg jo keszult, de remelem tetszeni fog. Probaltam szetvalasztani oket helyek szerint. Az elso nehany kep a Grand Canyon-nal keszult. A lovaglosok, es a sivatagosag Monument Valley-nel, ami kb 350 km-re van E-K-re a Canyon-tol. Aztan van meg egy-ket kep Mesa Verde-rol (egy kilato szelen allok, es nezek a tavolba). Vegul a Santa Fe es kornyeken keszult kepek maradtak a vegere.
A sziklas csoport (Peti, Örs, Habib, Feri es jómagam)
Az a kis folyo, es nehany tarsa csinalta mindezt.


Monument Valley, az indian rezervatum. Olyasmi, mint a regi NDK-s indianos filmekben, csak ez nem a Jugoszlav hegyekben van.:)Minden felelosseget vallalunk, es az indianok semmiert sem felelosek. Ezek utan johetett a lovaglas.A nagy feher fonok kozeledik...
A kave sosem hianyozhat Feri kezebol. Igazi Starbucks reklamarc lehetne.
Itt toltottek az ejszakat Monument Valley-ben. Nagy sziklak kozott, kinn a sivatagban. Es az egesz haz a mienk volt.

Innentol mar Mesa Verde, es a kornyeke. Itt is lathattunk volna sziklaba vesett kunyhokat, ha nem zar be otkor a nemzeti park. Igy maradtak a bazi nagy sziklak...A kep nem studioban vagy photoshop-pal keszult, es nem is egy plakat elott feszitek. Tenyleg igy nez ki eloben.

Los Alamos kozeleben egy regi telepules maradvanyai. A nevere nem emlekszem, de sziklaba vesett odukban lakhattak itt reges-regen.


Los Alamos-i atommuzeum. A nagy sarga ize a pontos masa a Hiroshimara ledobott bombanak. Az ujsagcikket is a muzeumban talaltam. Mindenhol ott vagyunk...
Santa Fe fotere
Csoportkepek a Santa Fe-bol


A 2008-as oszi HAESF-esek:


5 megjegyzés:

Juhizs írta...

Uff, de jó kis fotók!!!
Majd vissza is fogok olvasgatni, ha egy kicsit már nyugisabb lesz nálam...
Üdv. Rákóczi 16 ;-)

akos írta...

Hát More, elég fasza helyeken voltál...
Lassan gondold ki, hogy mit vigyünk, mert két hét múlva már ott fogunk dekkolni!!!

Áki írta...

Tezsvirem! Mar alig varom. A kocsiba hozhatnal valamit, mint pl. dobokockat a visszapillantora, vagy bologato kutyat, csak ne Nagy-Magyarorszag matricat hozzal! Itt eddig ilyeneket nem talaltam.

János írta...

Hey Dude, ilyen Nyíradony is van :-)

akos írta...

jöhetne már az új bejegyzés...