2009. március 2., hétfő

Elso amcsi hazibuli

Vegre ezen is tulvagyok, sot ketto is jutott egy estere. Ja, es vegre megkapta Samantha a jo pontot, mert o vitt el ezekbe a bulikba, igy felkerulhet joszinben a blogra.

Az elso buli nem volt annyira vad, de azert jol elvoltunk ott is egy-ket oran at. A masodik mar kicsit kaotikusabb volt es egesz porgos volt a hangulat. Tele volt fiatalokkal, volt meg bakeliten jatszo dj, es sluszspoennak jottek a rendorok hajnal 3kor es veget vetettek a bulinak. Azt az egyet sajnaltam, hogy nem olyan volt, mint a filmekben, hogy berontanak a hazba, a maglite-tal az arcodba vilagitanak, es a 21 even aluliak fejvesztve menekulnek, nehogy elkapjak oket. Kulturaltan kinn altak a haz elott ket kocsival, es az emberkek szep lassan hazamentek. A vicces az volt, hogy rengetegen voltak ott kocsival, es a rendoroket latszolag nem erdekelte, hogy ki vezet ittasan es ki nem. Mi csak 3 sarokra laktunk, igy hazabandukoltunk. Nem tudom elmondani, mennyire nagy talalmany otthon az non-stop gyrosos, ami a legjobb kaja hajnal 3 es 6 kozott. Itt sajna nincs ilyen, pedig jol jott volna mar egyszer ketszer. Valahogy a 7 eleven-re nem tudok rakattanni hajnalban...

Vasarnap Bryan a leendo magyar tanitvanyom elhivott jegkorongmeccsre. Egesz jo kis meccs volt, nyert a Portland 6-1re. A varosnak egy masodik ligas csapata van, ami az NHL alatt van egy osztallyal. Nagyon nem jartam utana, hogy hanyadikak a bajnoksagban, de bunyoban egesz jok voltak a fiuk. Azert meg kell jegyezni, hogy Kanadaban jobb meccseket lattam, de vasarnap delutani programnak jo volt. Nem volt tele a csarnok, igy nem volt fergeteges a hangulat, hanem inkabb csaladias. Semmi anyazas, meg monnyon le rigmusok.:) Ette mindenki a hot-dog-ot, a popcornt es a ketliteres uditot nyakalta. Az otodik gol utan kozoltek, hogy a Meki ingyen sultkrumplit ad, mert 5 golt lott a hazai csapat. Ingyen volt, hat elfogadtam en is.

Fotokat nem csinaltam a bulin, igy be kell ernetek a szoveges beszamolokkal. Azert egy-ket kepet rakok fel a hokimeccsrol, es ahova elmentem szombaton kicsit csavarogni egy vilagitotoronyhoz.


A magas haz mogotti dombon lakom, bar nem sok latszodik innen belole.

3 megjegyzés:

akos írta...

mi az a seveneleveen???

András írta...

Supermarket te alulkulturált:D Lehet kapni minden féle szirupos sz...t meg melegitheto szendokat. csudajohely

akos írta...

nem vagyok én akkora májer, hogy ilyeneket tudjak HE!