2008. november 17., hétfő

Igen tudom, megint kicsit ellogtam a blogolast, de legalabb latjatok, hogy van mas dolgom is! Koszi a kommenteloknek, hogy hozongenek! Ennyire uncsi a melo???

Nahatakkor: Hetvegen elkezdodott a kosarszezon, es elmentem megnezni oket. A csarnok egesz jo meretu (kb 10 ezres), de csak kb felig max ketharmadig volt. Valoszinuleg azert, mert a tavalyi utolsoval jatszottak... Az IU a 3ik volt es a konferencia(magyarosan bajnoksag) 10 csapatos. A merkozes szinvonala nem volt egy nba szintu, de azert elvezhetoen jatszottak. A show es a korites melle viszont marha jo volt. Sajnos a legfelso karejban ultunk, mert nem akartam 30 dollart adni egy felig ures stadionban levo meccsert, ezert nem tudtam kozelibb kepeket csinalni. Azt a penzt inkabb elkoltottem (meg meg egy kicsit:) ) aznap este a Bloomington-i kocsmakban! A cheerleader-ek tok ugyesek voltak, bar nem voltak ezek sem nba szintuek (maskor elkerek egy bazi nagy objektivet a Fath csaladtol, es akkor jobban szemugyre vehetitek oket!). Mindegyik szaltozott, tancolt es ugrabugralt. Osszesegeben profin volt megszervezve, csak a fiuknak meg fejlodniuk kell, de a lenyeg hogy nyertek 25 ponttal a Nortwestern ellen...
A hangulat teljesen csaladias volt, igy a Fradi meccseken felnott magyarnak visszakellett fognia magat, hogy ne uvoltozzon be csupa szep szavakat. Talan a legrondabb beszolas, amit hallottam az a "You are sucks" lehetett.








Meccs utan bementunk sorozni a varosba, es bekeveredtunk egy lajtosabb rock kocsmaba. Kicsit leragadtunk, mert kezdett izleni a sor es egesz jo volt a zene is(idonkent). Bar az otodik sor utan mar nem nagyon erdekelt!

Ha jol emlekszem csutortokon sikerult atelni egy golyaavatast. Kb hajnal kettokor idejott a koli ele 10-15 auto, amibol kiszallt 25-30 kiscsavo. Ekkor elkezdtek dudalni, orjongeni es kiabalni a koli elott. Ezt 5 percig jatszottak, majd mire vagy 50 ember kiabalt nekik, hogy huzzanak a pi..aba elmentek (valoszinuleg nem akartak megvarni a zsarukat) elmentek. Kesobb a szomszedoktol kerdeztem, hogy kik voltak ezek es kiderult hogy beavatasi szertartas-fele volt az egyik Gamma-kappas diakotthonnak. Remelem jonnek majd valamikor a lanyok is, es nekik valami meztelenul szaladgalos feladatuk lesz:)

Vegre sikerult beszelni a koordinatorommal, es elkezdtunk munkat keresni nekem, ugyhogy ezzel most adott egy kis feladatot. Nem unatkozom, mert eddig is volt eleg dolgom, de legalabb megporgetjuk ezt amig itt vagyok!

Suli tovabbra is melos es most a heten le kell adni egy 5 oldalas esszet. Meg szerencse, hogy a keddi leadast attettek pentekre, mert az utolso pillanatra maradt volna a megiras. Sokkal tobb idot igy se fogok raszanni, de legalabb egy-ket napig nem kell miatta aggodnom.


Koszi a videoval kapcsolatos otleteket, de sokasosan utolso estere hagytam a megcsinalasat es a blogirast valasztottam, bar a disznovagasos otlet tetszett! Koszi Akos!!

Megyek vissza munkat keresni, mert meg a vegen otthon kell maradnom, vagy mehetek a Mekibe hamburgert sutni!

5 megjegyzés:

akos írta...

Objektívvel kapcsolatban, a család fotós felével kell egyezkedned :)
A kosrácsapatba nem férsz be? :)
1 órán belül indulok Amszterdamba, csaj sajnos céges okokból, így a mókázós része valószínű most kimarad. :(
Tetszik a pulcsid, ilyet hozhatsz! :)

jó, hogy ilyen vicces kedvemben vagyok, ugye???

akos írta...

Gyönyörű a számláló, ami a 28 napot átváltja 0 év, 0 hónap, 28 nappá. Csak gratulálni tudok a kitalálójának! Van egy tippem rá, hogy születésre amcsi...
A látogató számlálót nem tudod kitenni?

Unknown írta...

A melo sose uncsi! Mindig van kinek a blogjara kedveskedni... :)
Kiveve amikor nem, de arra az esetre is fel vagyok keszulve tobbnyire... :)

Áki írta...

A kosarcsapatot majd megkerdezem.:)

A szamlalobol nem talaltam jobbat, de jo lehet a sejtesed!

Majd megnezek masfajta szamlalokat is, hatha van olyan, amit ki lehet tenni.

Akos! Jo utat Amsterdamba es remelem egy kis seta azert belefer a kedvenc helyunkon... A jezuska mar gondolt rad!!!

Virsli írta...

hm...nekem nem kell pulcsit hoznod, de 1szer elvihetnel egy ilyen kosarmeccsre (: jaa es majd en megbeszelem a sracokkal, hogy vegyenek be teged a csapatukba ;) :D
puszii