2008. november 7., péntek

International Student Fair

Most nem untatlak titeket a szokasos napi programjaimmal, hogy suli, tanulas stb. Ellenben tegnap szerveztek a kulfoldi diakoknak egy kiallitast, ahol minden orszag csinalhatott standot, bemutathattak a nemzeti eteluket, es nehany orszag eloadott valamilyen produkciot. Sajnos kis hazamat nem tudtam kepviselni, mivel csak ketten vagyunk itt, es ehhez legalabb 10-15 diak kellett volna. Na azert nem kell sajnalni, mert nem is ragaszkodtam hozza. Bar egy lecsonak, vagy pacalporkoltnek biztos sikere lett volna.

Lenyeg a lenyeg, hogy kb 20 orszag vett reszt a rendezvenyen, es kb 10 adott elo valamilyen ra jellemzo tancot. Egesz jokat es sokfelet foztek, ugyhogy vegre nem hamburgert meg junkfood-ot kellett ennem.
Nekem a legjobban az afrikai lanyok eloadasa tetszett, amirol egy rovid videot fel is teszek foleg a fiuk kedveert.:) Sajna nem voltak tul lengen oltozve, de remelem jobban tetszik, hogy ezt tettem fel es nem a japan karatesokat.



Ezen kivul volt meg japan tanc, indiai, filipino, meg persze a kazahok is eloadtak egy tancot meg eneket (sajna nem tudtam ravenni oket, hogy a Boratbol adjanak elo egy jelenetet ).

Ket afrikai bennszulott




Kasim a torok osztalytars.
Nagyon keszultek a rendezvenyre, es valamilyen rizses csirket keszitettek (marha sotlan volt), bar a kebab jobb lett volna...











Nagy nehezen sikerult eldontenem, hogy Chicagoba akarok menni Halaadaskor 4-5 napra. Most ezt probalom megszervezni, es nezegetem az autokolcsonzoket, meg a jo kis youth hosteleket, mert majdnem olyan draga ott a szallas mint Londonban (mondjuk ha nem a Kingaeknal). Valoszinuleg 6-7 fogunk menni, es mivel csak nekem van nemzetkozi jogsim, igy en vezetem majd a kisbuszt. Vegre vezethetek majd, mert mar kezdenek elvonasi tuneteim lenni. Meg a vegen otthon is gyalog es busszal fogok jarni, mint itt!

Sikerult ratalalnom egy latogatottsag-mero programra, ugyhogy holnaptol gozerovel lehet kattintgatni. Ha lehet, megprobalom kitenni a szamlalot is bar meg abban se vagyok biztos, hogy jo helyre masoltam be a programkodot. Na mindegy, azert kattintgassatok!!!


Jo hetveget!

3 megjegyzés:

akos írta...

Mákikám!
Se a video, se a számláló nem működik!!! Most akkor mi van???
Megvolt az első újradolgozós hetem... Hát otthon jobb!!
Egyre jobbak a bejegyzések és a képek is faszásak lettek!!! Ha mész majd valami jóféle amcsi házibuliba, ott mindenképp csinálj vidót, és úgy tedd fel, hogy működjön!!!!

Áki írta...

Az oldal fejlesztes alatt van, kerem megertesedet!
Most mar ingben jarsz dolgozni, es csak hetvegen vehetsz Dzsorden polot?
Nem irigyellek!
Video lassan jon...

akos írta...

Úgy úgy, szánalmas munkásember lettem megint. Jordan póló élt, él és élni fog!!!!!