2008. november 8., szombat

Kocsiberles

Ma egy hirtelen otlettol vezerelve elmentunk kocsit berelni. Nana, hogy nem egy kicsi kocsit bereltunk, hanem egy 7 szemelyes kisbuszt! Mak, hogy senki sem hozott nemzetkozi jogsit csak en.
A szepnek nem mondhato, de legalabb tagas kocsi:




Estere sikerult levinni az atlagfogyasztas 17(!) literre, ugy hogy csak a varosban kocsikaztunk, es nem volt semmi dugo. Mondjuk a kb 100 ft-os benzin mellett engem sem erdekel annyira! Plane, hogy 7en bereltuk a kocsit, es a kulcs nalam van (en kocsikazok, a tobbiek meg fizetnek). :)
Annak ellenere, hogy ennyit fogyaszt, nem egy villam a Chevi, de egy kis cikazast es jobbrol-balrol elozest bemutattam, hogy tudjak mire szamithatnak Chicagoban.

A parkolas a campuson kulon mizeria, ezt sem lehet egyszeruen megoldani. Egyreszt nem allhatsz meg barhol (visszasirom a kozgazos idoket, mikor Davidkaval jobbnal jobb ingyenes helyeket talaltunk az egyetem kornyeken), masreszt buntetnek. Meg van hatarozva, hogy ki milyen helyre allhat be (van A, B, C es D engedely), es ha mashova allsz elvontatjak a kocsidat, plusz meg is buntetnek. Sejtettem, hogy nem lesz egyszeru, de a portas segitsegevel sikerult helyet talalnom es remelem, hogy reggelre nem fogjak elvinni a verdat, mert a portas hulyeseget mondott nekem.

Holnap meg nalam lesz a kocsi, igy meg tudom nezni, hogy mi van a varoson kivul, es talan valami szep helyre is eljutok, nem csak a bevasarlokozpontokba! Ma csak ezt sikerult, meg egy nagyon jo mexikoi ettermet talalni. A chili tarto nagyon megtetszett, de mielott megkerdeznetek: NEM LOPTAM EL!! Talan majd legkozelebb...



A videoval nem tudom mi a baj, talan tul nagy a fajl es sokaig tart a betoltese. Nekem feltoltes utan mukodott, de most nem akar! A szamlalo mukodik, csak nincs kiteve az oldalra. Ma 4 latogato volt, koztuk Ausztraliabol is valaki (gondolom Gabi). Ez a google analytics, es mindenfele statisztikat keszit, de azt meg nem tudom, hogy ki lehet-e tenni a szamlalot.

Addig is vegyetek ugy, hogy ki van irva "AZ OLDAL FEJLESZTES ALATT, AZ ESETLEGES HIBAKERT ELNEZESUKET KEREM!"

1 megjegyzés:

akos írta...

azért a csilitartót csak lopd el!!!!