2008. november 11., kedd

Ma megvolt az elso prezentaciom, ami gond nelkul lezajlott. Kb negyed orat kellett beszelni egy magyar vallalatrol a Business oran. A Fornettirol beszeltem nekik, es szerintem egesz jol sikerult. Csupa okosat probaltam mondani, de a legjobban azon lepodtek meg (en is mikor utanaolvastam), hogy 2005ben a Meki mogott a masodik legerosebb franchise halozat volt az Eu-i elelmiszerpiacon.
Nem tudom mi tortent itt velem (talan a levegoben van valami), de most az elso ember voltam aki prezentalt, es onkent vallaltam, es az orakon is aktivan reszt veszek. Nem csak a hatso sorban uldogelek, es olvasom a Metrot vagy a Blikket! A kozgazon ha jol emlekszem a 6 ev alatt sikerult kb 2-szer vagy 3-szor. Es ha jol emlekszem epp az ilyen embereket nem birtak, akik mindig beszoltak valami okosat.
Holnap estig meg egy 3-5 perces videot kell csinalni, amihez meg temat kene talalnom. Hasznalhato otletet szivesen veszek. Eddig ilyet hallottam: hogyan szoktam nyulat olni Kazahsztanban. Valami frappansat nekem is elo kene huzni a tarsolybol...
Ha mar az orai hozzaszolasoknal tartok megosztok veletek egy-ket vicces kerdest. Lehet, hogy leirva nem az igazi, de en marha jokat rohogtem rajta, mikor hallottam!
1. Kolumbiai gyerek kerdezi az izraeli csajtol (elotte mondta, hogy most szerelt re a katonasagtol):
Merre van izrael?
Kozel-keleten.
Akkor ugye ti is arabok vagytok es arabul beszeltek? - Hat ekkor majdnem hanyattestem a rohogestol. Meglepo modon az izraeli csaj eleg jol kezelte, es nem krav-magazta le a sracot.
2. Business Englishen eppen a mirelit kaja feltalalojarol volt szo, aki 1920 korul kezdett el ezzel foglalkozni. Tanar kerdezi, hogy miert volt ujdonsag a termek, es mik lehettek a hatulutoi?Mindenki mondja az okosat(koztuk en is): Nem volt huto es fagyaszto, sokaig tartott a felolvasztas stb...
Koreai gyerek: Miert nem rakta be a mikroba?? Ember 1920-ban??? AAAAHHHH. Es utana meg is kerdezte, hogy miert rohog rajta az egesz osztaly. Akkor meg tenyleg nem volt mikro?? A samsung gyerek kicsit benezte a dolgot.

Vegul jojjon par kep a kornyekrol, amiket az autos kirandulason csinaltam.





7 megjegyzés:

Unknown írta...

:)



A golfkészlet amúgy mennyibe kerül?

akos írta...

Ötletek:
- Hogyan hasznosítja a magyar konyha a disznót a fülétől a körméig?
- Hogyan kell jó velős pacalt készíteni? Ugyanez kakashere pórkölttel!
- Miért Budapest a világ pornófővárosa?
- A kiszletünde jelenség Magyarországon. Ugyanez feketepákóval!

Hol maradnak a buliképek stréberkém?? Csak a tanulás, mi?? Mi van a Jeniferekkel, Cindykkel és Victoriákkal???

akos írta...

Ja, amúgy jók a képek! Pecázás volt már??? A kazahok biztos beszarnának örömükben egy jó halászlétől!!!! (meg azért mert megrakod, valami jobbféle erőssel)

Unknown írta...

Nekem azert mas is eszembe jutott... Ott kint asszem 'Grennpeace'-nek hivjak... Ez is kurva mokas! :D
Vagy hogyan kezeli az utfenntarto valamint a futomu a magyar utak allapotat.. :P

Csoki

Unknown írta...

*
'Greenpeace'

akos írta...

Új bejegyzést, új bejegyzést, újbejegyzést!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown írta...

mikor lesz frissites? Kivancsi vagyok, mi van kint! :)