2008. november 19., szerda

Szoba bomlasztas

Ma elkezdett felbomlani a szobank. 2 kazah kapott egyagyas szobat, es ma koltoztek ki. Egyenlore nem zavar, hogy csak ketten maradtunk a lounge-ban de ez nem fog sokaig tartani. Azert kar, hogy elmentek a tobbiek, mert egesz jol megszoktam oket, es tok jol osszehaverkodtunk. Az Almat akivel ittmaradtam tegnap lebetegedett, ugyhogy egesz nap itthon fekudt, aludt es nem csinalt semmit. Marha jo tarsasag volt! :)

Valoszinuleg nekunk is fognak talalni uj helyet, de mivel 21 even feluliek vagyunk mindannyian, ezert csak 1 vagy 2 hely johet szoba. Asszem mind a kettoben egyagyas szobak vannak. Ha olyanba kerulok, akkor kicsit fura lesz a 40 m2 utan bemenni egy kis 6-7 m2es oduba.

Egy ujabb erdekessegre bukkantam:
Mar irtam rola, hogy mostanaban munkat keresek es irom a cover letter-oket.
Hetvegen megcsinaltam oket, es gondoltam megkerem az egyik tanaromat, hogy fussa mar at, hogy jo-e igy?
Valasz: persze szivesen. Na ez hetfon volt, es meg mindig nem volt ideje atnezni az egyoldalas iromanyomat. Ez valahogy tipikus amerikai dolog, hogy szemedbe mondja hogy igen, persze, aztan szarik rad! Kb ez van a haverkodassal is, mert megtanitottak nekik altalanosban, hogy kerdezz meg boldog-boldogtalant hogy what`s up?. Azert nem kell felni, nem leszek depresszios, csak fura ez nekem. Egyszer ketszer mondhatnak, hogy huzz innen a nathasba, mert latni sem akarlak, de ilyet leghamarabb majd Mo-on karacsonykor fogok csak hallani.:)

Nem ez a lenyeg, hanem mondta egy haver, hogy van mindenfele korrepetalas. Hat meg ilyet nem lattam: minden nap mehetsz kb 4-5 helyre, ahol diakok meg tanarok arra varnak, hogy vidd az iromanyod es atnezzek, vagy megoldjak a matekpeldad! Tiszta orulet, de nekem jol jott!
Nem tudom, hogy a kulfoldi diakokon kivul ki veszi igenybe a writing tutorialt, de a lenyeg, hogy ezentul visszatero vendeg leszek!

Eleg egyszeruen zajlott: Lementem, kertem egy idopontot este 8ra, majd szepen atnezte egy csajszi a leveleimet. Tok jo fej volt, belejavitott parat es a vegen meg is dicsert, hogy egesz jot irtam (bar lehet, hogy ez is csak a szokasos mosolygok a szemedbe dolog volt)!

Vegre tortennek esemenyek, ugyhogy tudtam irni surubben, de nem igerem hogy ilyen kitarto leszek vegig!

7 megjegyzés:

Anita írta...

Szia Mákikám!

Képzeld tegnap voltam Cosmopolitan díjátadón, ahol ott volt Győzi meg Beja, és forgatták showt, persze rögtön Rád gondoltam! Még az is lehet, hogy valami panoráma felvételen ott leszek, mekkora karrier mi?:)))
Várunk műár haza!

csók
Anita

Áki írta...

Szia Anita!

Sargulok az irigysegtol! Egyszer engem is elvihetnel egy ilyenre, hadd ismerkedjek a celebekkel! Ugye kertel egy autogrammot "sok szeretettel Makinak" felirattal Gyozitol?

Nekem is hianyoztok!

Pusszancs!

Anita írta...

Amíg itthon vagy majd, biztos lesz valami celebes móka, akkor majd elmegyünk ketten, eszünk-iszunk-röhögünk:)))
Hétvégén festünk Ádival és Balázzsal, drukkolj, hogy jó legyen!!!

csók

akos írta...

jóablog, jóablog!!!
így tovább!!
Amsterdam jó volt, még lazulásra is jutott idő!

akos írta...

13 F, az -11 Celsius (megnéztem a konverteren). Nem fagy be a segged lika???

Áki írta...

Egesz jol halad akkor a kero! Szerintem dugj el minden piat a festok elol, kulonben viccesen fog kinezni!

Egy celeb party kurva jo lenne! Oda lehetne menni minden baromhoz, es feltenni a kozos fotot az iwiw-re.

Mikor koltoztok?

Hat ja, eleg hideg van! Lassan beteszem a belsozsebbe a laposuveget is, mert reggel fel 8kor setalgatni nem tul funky.:) Tegnap kicsit szallingozott a ho, de nem maradt meg sajnos.:(

Unknown írta...

Ha még nem mondtam volna /:P/, tök jó az új profilja a blogodnak!