2009. január 5., hétfő

Elso munkanap

Ezen is tul vagyok! Ma mentem eloszor dolgozni. Kezdodott a szokasos bemutatkozos resszel, de mivel csak 10 dolgoznak a cegnel, ezert ez gyorsan ment. Aztan megmutattak a kis boxomat. Ekkor jott ram a rohogo gorcs, mivel a monitor mogott volt egy lila majom, tisztara olyan mint amilyen a B-kozepben volt nehanyszor.:)) Egy jo pontot maris szereztek.
Aztan alairtam nehany papirt, meg kaptam kulcsokat, jelszot stb.

10kor kezdodott a meeting, ami hetfonkent van es kb 2 oras volt. Utana meg beultem a lengyel lany box-aba es neztem mit csinal. Elsore eleg meredeknek tunt, hogy 3-4 fele programot hasznalnak legalabb, es mindent dokumentalnak a szamitogepen. Jottem a hivasok, es egybol feljegyezte oket vmi erre kitalalt szoftverre. Papir mar nincs is??
A masik, hogy nem atkiabal egyik boxbol a masikba, hanem egy-ket soros emaileket irogatnak egymasnak 5 percenkent.

Osszessegeben el fogom tudni magam foglalni, es erdekesnek nez ki a munka, amibol tanulhatok sokat.
Munkarol ennyit!

Ma atkoltoztem egy masik hotelbe, ami a munkahely mellett van, azert hogy ne kelljen reggel utazni, masreszt ez olcsobb mint ahol az elso ket este voltam. Alberleteket mar nezegetek, es egy helyen voltam is, de meg nem sikerult megtalalni a megfelelot. Az elso helyen volt jacuzzi is, es tok tiszta a haz, csak az a gond, hogy a tulaj egy 50 koruli csavo es o is ott lakik. Alvasra mondjuk az udvari hazat hasznalja, de a konyha es a nappali kozos vele. Arban es elhelyezkedesben jo lenne, de most meg olyat probalok keresni, ahol fiatalokkal lehet lakni.
Kocsikat szinten nezegettem, de az elso a lakas, es csak utana johet a kocsi.

Hat roviden ennyi volt az elso munkanap. Holnap megyek be a Social Security (TB) irdoba, mert TAJ szam nelkul itt semmit sem lehet intezni, es bankszamlat minel hamarabb kene nyitnom, mert csak akkor utaljak a lovet!

Inteznivalom az van, de meg fogok veluk birkozni!

1 megjegyzés:

akos írta...

Ez egész jó post volt, jöhet a következő!!! És egyél rákot, ha már itt vagy!!!