2009. január 28., szerda

Megvan a verda

Ma megvettem a verdat, es gyorsan at is irattam a nevemre. Mindent el tudtam intezni ket ora alatt, es mar mehettem is kocsikazni. Igazad van Andris, a kocsi tipusat le sem irtam. Szoval 2002 Dodge Neon, automata, 2 literes. Nem egy igazi benzinfalo amerikai szornyeteg, de nekem tokeletesen megfelel. Ma 10 dollarbol felig megtankoltam. Azert ez sem utolso szempont!

Az idojosoknak igaza volt, mert jott a harminc centi ho. Mindenki hulyenek nezett a cegnel, hogy minek orulok ennek annyira, mert csak maceras a hoban vezetni. Tok jo volt, picike csuszkalas, meg ilyesmik es orult a gyerek, mint majom a farkanak.:) Vegre nem kell buszoznom!!!

Itt vannak a kepek:



7 megjegyzés:

Unknown írta...

Nyari gumizunk?! :)

akos írta...

Ó igen, szép a verda, jó a verda!
Mutasd meg nekik, hogy vezet valaki egy Kökis gyerek!!!

akos írta...

A homárt meg ne csak fotóztasd, hanem edd is ám!!!!

András írta...

Néhány napja történt, autószervíz:
Egy szőke nő bejött és kért tőle egy hétszáztízes alkatrészt. Teljesen értetlenül pislogtak rá, nem volt világos, mi a fenét akar. Kérdezték: " Hogy néz ki"?
Nő : "Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710-van rajta. Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!" Na erre adott neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismeri. A csaj rajzolt egy kört és beleírta hogy 710. Frankóra nem tudta, mit akar, ezért odavitte egy másik autóhoz és megkérte, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész!"

Itt a híres 710 es alkatrész:
http://www.tolna.net/~atus81/710.jpg


Jó vidulást aki olvassa a blogot

Unknown írta...

Basszus, itthon közel 300 rugó lenne egy ilyen rendszám. Te meg tuti ingyen kaptad... Csak tartsd is meg :)

Áki írta...

Kemeny 25 dollart fizettem erte, es persze hogy megtartom!

akos írta...

mikor jön már az új bejegyzés???????????