2009. január 3., szombat

Második évad

Sziasztok!

Indul a második évad. Rendben ideértem, és szinte semmi zűr nem történt az út során. Már lassan ismerősként jöttem a bostoni reptérre, a papírokat is rutinből töltöttem ki, és nem volt bennem a félsz, hogy mi lesz, ha elrontom.

A szinte semmi zűr annyit takar, hogy a bostoni leszállás csak másodszorra sikerült. Elsőre jól odaverte a hátsókereket a pilóta, majd 5 mp után nyomott egy kövér gázt, és visszaemelkedtünk. Végre ezt is kipróbáltam (nekem tetszett, de jó pár taknyos gyerek elkezdett sírni, hogy meg fogunk hallni)! :)
Már csak egy kényszerleszállás hiányzik a gyűjteményből...

Most hogy világosban érkeztem, láttam hogy a bostoni reptér közvetlen az óceán partján van és kb az utolsó pillanatban látod meg a kifutópályát, és hiszed el hogy nem a vízbe fogsz landolni. A második nekifutásra már kicsit aggódtam, de akkor már simán ment minden.

Mivel Amsterdamból jöttünk, a csomagkiadó szalagnál állandóan járkált körbe a vámos egy kutyával, és szimatolt mindenkit. Készültem, hogy elkapnak valami drogfutárt, de sajna ez se jött be.

A buszutat végigaludtam, de már amúgy is sötét volt. A pályaudvarra kijött értem egy lengyel csajszi, akit majd én fogok váltani a munkahelyen. Tök jó fej volt, kocsival elvitt a hotelbe, majd elmentünk kajálni. Mondott okos dolgokat, hogy hol jó lakást bérelni, mit hol vegyek meg, hova kell menni kocsmázni stb..

Egy szó, mint száz: eddig minden rendben zajlott! Mára ennyit, mert otthoni idő szerint már reggel 5 van, és ideje lenne menni aludni!

4 megjegyzés:

András írta...

hajrá hajrá salgótarján még győzi is neked drukkol.

akos írta...

király! mármint, hogy kalandos is volt meg rendben is :)

már benyelted az első homárt???

hétfőn már melózol is?

akos írta...

Jó, hogy megint beindult a Mákiamerikában blog!!!!!

Unknown írta...

Go, Máky, Go! :)
Prios lámpás negyedet nem mutatta meg a lengyel csaj? :P