2009. január 8., csütörtök

Utobbi par nap

Kezdem a jo hirrel. Vegre lett albim!! Nem gondoltam volna, de mar kezdtem unni a szallodaban lakast. Mivel tegnap jo kis hoeses is volt, es esett vagy 15 cm ho, ezert este mar ki sem mentem az utcara, hanem uldogeltem a szobaban. Mondjuk a szomszsedban levo baromi nagy plazan kivul mas nem is lett volna a kornyeken...

Egy par szo az leendo szallashelyemrol: oceanpart ket sarokra van, es Portland szep reszen van. Egy jo nagy hazban van egy szobam, es meg 3an laknak ott. A tulaj egy 30 koruli no, es van meg ket srac is, akiket nem lattam ott. Majd csinalok fotokat is a hetvegen. Egy gond van, hogy nincs internet, de az egyik srac a szomszedet lopja, igy talan nekem sem fog lelkiismeret furdalast okozni, hogy racsatlakozzak. Ha meg nem, akkor elofizetek ra es jol lekodolom, hogy senki mas ne ferjen hozza (hehehe!!)! Egyenlore januar vegeig foglaltam le a kerot, de ha bejon akkor maradok tovabb is. Azert volt nehez albit talalni, mert nem a honap legelejen jottem, es ugy szeretik kiadni a lakasokat, hogy ho elejen, es hogy hosszutavra. Itt meg nincs se kaukcio, se szerzodes fel vagy egy evre. Es csak 300 dollar egy honapra.

Mar csak kocsit kell venni, es utana minden okes lesz. Ez meg egy jo kor lesz, mert annyi szemet ocskavas van, hogy ember legyen a talpan, aki tud valasztani belole. Holnap veszek egy berletet, es amig nincs kocsi, busszal jarok dolgozni. A kollegak szamara ez elkepzelhetetlen, de ki fogom birni. 2 busszal kell menni, es kb 30-40 perc lesz osszesen. Ha lesz kocsi, azzal kb 7-8 km es 10-15 perc lesz.

Most par szo a munkarol. Egyre jobban kezdenek belevonni mindenbe, igy nem fogok unatkozni. Par nap utan mar tisztabban latom, hogy mivel is foglalkozik a ceg, es mit kell nekem csinalni. Most a szamlazasok vannak, es a portfoliok ujraertekelese, es osszehangolasa. Hiaba van nekik mindenre sajat programjuk, ha nem csinal meg mindent magatol, es kezzel kell nehany dolgot kijavitani benne.
Ja, holnap reggel lesz az itteni kereskedelmi kamaranak vmi reggelije, amire kerdeztek hogy akarok-e menni. Persze, hogy igent mondtam, de csak utana derult ki, hogy 7kor kezdodik.:(
Na mindegy, remelem jo lesz, es akkor nem lesz olyan szornyu, hogy 7re mar ott kellett lenni!
Holnaptol meg rendesen befognak a munkaba is, ugyhogy kezdodik a hajtas. Legalabb nem ulok magamban, vagy kuldenek el hatszazezer oldalt fenymasolni, meg szkennelni.


A homar projekt szervezes alatt van, es amint van konyha megyek a halpiac es veszem kiloszamra. Ha jol neztem az arat, akkor fel kilo (egy font) 3 vagy 4 dollarba kerul. Hetvegen majd csinalok fotokat is, es hatha megyek is valahova a kornyeken!

Egyenlore ezekkel kell beernetek:




A lila majom a monitoron:)





2 megjegyzés:

akos írta...

3-4 dolláros homárból edd rosszullétig magad!!!!

akos írta...

ja, és ne is legyen kérdés, hogy a netet lopni kell!!!