2008. november 2., vasárnap

Halloween

Hat egesz jol sikerult a Halloween este. A palinka jo gyorsan elfogyott, es izlett mindenkinek! Tegnap elmentem a walmart-ba utanpotlas utan nezni. Es jott a dobbenet, egesz jo pia arak vannak, csak sajna fel orat kell odaig buszozni. Ja es vasarnap tilos alkoholt arusitani az egesz allamban, gondolom akkor mennek templomba az emberek... Megneznem otthon hogyan mukodne ez, mikor Pistaba` nem tud inni egy felest mise utan. :)

Annak ellenere, hogy nem oltoztunk be, megis elmentunk egy nagy partyba, de az emberek 60-70%-a jelmezben van. Most egy uj helyre mentunk, amit az utcan osszeszedett ismerosok ajanlottak. Hajnal egykor is vagy 20 perces sor volt. A security-s eleg furcsan nezett a magyar szemelyimre, es mondta, hogy next time, bring your passport. Itt raadasul nem eleg, hogy 21 felett legyel, kell meg 2 fenykepes igazolvany, kulonben nem mehetsz be!
El kell ismernem, hogy van fantaziajuk az amcsiknak. Olyan jelmezeket lattam, amiktol teljesen elallt a lelegzetem. Le a kalappal elottuk, es valahonna elokerultek a gyonyoru lanyok is, mire beertunk a clubba!












Bennt valami hasonlo kep fogadott:





Hands up session beindult!











Hazauton, meg elvoltunk:







Valami hulye szabaly miatt itt fel negykor vegett vetettek a bulinak, ugyhogy haza kell jonnunk. Osszesegeben egesz jol telt az elso igazi halloween-es bulim. Remelem a kovetkezo is legalabb ilyen jo lesz!

Tegnap este (szombaton) elmentem egy torok srac hazahoz, ahova meghivtak amerikaiakat, meg kulfoldi diakokat esun. study circle-t tartottak. Mint kiderult az elso egy oraban az iszlambol olvasott fel egy torok srac, es a lenyeget meg a felepiteset magyarazta. Kicsit meglepodtem, mert azt hittem, hogy ma reggel mar ugy fogok kelni, hogy kelet fele terdelve imadkozom.
Aztan tultettem magam rajta, es nem is voltak tolakodoak, es volt ott meg azeri, kazah, afgan es meg talan orosz. A vegen meg ottmaradtam dumalni veluk egy orat, es hoztak sutit meg teat. Szoval osszessegeben nem volt rossz, de nem vagyok benne biztos, hogy jovo heten is akarok menni.
Ami nagyobb problemat okoz, hogy ki kene talalnom, hogy hova menjek halaadaskor. Irigylesre melto a problemam ugye, remelem aterzitek. Itt be fog zarni minden, es ha itt akarsz maradni a koliban, akkor kell foglalni szobat magadnak (persze 25 dollarert naponta). Akkor inkabb utazgatok. Csak meg nem dontottem el, hogy repuljek-e vagy csak menjek at Chicagoba. Sajna Los Angelesbe vagy New Yorkba draga mar a jegy, de Vegason meg gondolkozom! Ha valaki tudna segiteni donteni, azt megkoszonnem!
Ma hajnalban itt is volt oraatallitas, de szerencsere radiovezerelt ora van a szobankban, igy ezt sem biztak rank!:)
Most meg mar mindenki keszul a keddi elnokvalasztasra. Majd arrol is irok, mert van par erdekes sztori.

A vegere meg egy videot is kaptok, bar nem sok latszodik belole.






Tovabbi jo hetveget!!!

10 megjegyzés:

Paula írta...

sztem menj Chicagóba vagy Philadelphiába.mondjuk nem tom,h az drága-e...csak e 1 ötlet.
see ya!

Unknown írta...

Értékelem a problémáidat!

Unknown írta...

De hol is vannak azok a jó csajok? Mert 1 nyuszilány egy egyetemi városban igen kevéske...

Unknown írta...

Egyetértek Petivel. Ettől még a 7-es buszon több jó nő van reggelente :)

Unknown írta...

+ is

akos írta...

és az is unott pofával...

Áki írta...

Legalabb lesz miert hazamennem! Ha az ember nem lat minden reggel annyi jo not, akkor mar a kevesnek is megorul...

akos írta...

Máki,
Tegyél ki egy látogató számlálót az oldalra - jó lenne látni, hányan olvassuk a szösszeneteidet!

Áki írta...

jo az otlet, de nem talaltam sehol! Aki jobban raer, mint en, az kereshet!

Unknown írta...

Nálad jobban??? Baszzus, azt még én sem tudom vállalni, pedig... :)